Piráti duševního vlastnictví - Kůta, Petr
Obranné nástroje, ktoré môže spoločnosť využiť v prípade neoprávneného zásahu do jej práv duševného vlastníctva. Inštitút ochrannej známky. Finančné satisfakcie. Inštitút autorského práva. Inštitút nekalej súťaže. Inštitúty verejného práva.