Jak prodat boty na dálku - Lysoněk, Martin
Fungovanie zásielkovej služby Baťa domov od roku 2003. Predajný katalóg na webe. Možnosť objednania požadovaného tovaru aj v kamennom obchode. Ako sa vybavujú objednávky. Nárast predaja.