Koncept vůdčích uživatelů a jeho využití v marketingu - Hazdra, Adam
Vedúci užívatelia (spotrebitelia) môžu byť pre firmu vhodným zdrojom informácií pri vývoji dopytu na trhu ako aj pri návrhu nových produktov. Ukážkový príklad vzniku vyhľadávača Google. Dva spôsoby spolupráce s vedúcimi užívateľmi. Nástroje pre užívateľskú inováciu.