Vplyv priamych zahraničných investícií na rozvoj regiónov - Sochuľáková, Jana
PZI by mali na Slovensku smerovať do regiónov s vysokou mierou nezamestnanosti a nízkou mierou ekonomickej aktivity. Regionálne aspekty PZI. Kritériá rozhodovania investorov pri výbere lokality. PZI v regiónoch SR, členenie podľa krajov. Prehľad najvýznamnejších investorov v jednotlivých krajoch. Prílev PZI a pozitívne pôsobenie na zamestnanosť.