Implementace technologické podpory konceptu CRM ve společnosti AT Computers, a.s. - Lach, Tomáš
Charakteristika spoločnosti AT Computers. Význam CRM systému. Požiadavky vedenia spoločnosti v oblastiach problematiky riadenia vzťahu so zákazníkmi. Určenie požiadaviek pomocou dotazníkového prieskumu. Hodnotenie CRM a podpora CRM informačným systémom. Parametrizácia tabuliek a profilu. Rozšírenie užívateľského rozhrania. Rozšírenie možností pre hodnotenie obchodných prípadov. Reprezentácia údajov podľa segmentácie zákazníkov. Aktivita zákazníka. Evidencia interakcií-služobné cesty.