Vytvorenie manažérskych kalkulácií v spoločnosti Slovalco, a. s. - Šranková, Renáta
Organizačné začlenenie a úlohy controllingu Informácie o projekte, jeho cieľ, fázy, postup. Výstupy projektu a jeho využitie v praxi. Zhodnotenie projektu.