Financovanie infraštruktúry prostredníctvom súkromného sektora - Pálková, Dana
Účasť súkromných firiem na projektoch v oblasti dopravnej infraštruktúry. PPP projekty realizované najmä v anglosaských krajinách. Rakúska diaľnica do Čiech. Najaktívnejšie krajiny - Grécko a Maďarsko. Český pohľad na problematiku. Najväčšie percento rastu očakávané v sektore železničnej dopravy. Transeurópska sieť a PPP.