Stratégia celoživotného vzdelávania a celoživotného poradenstva do roku 2015
Dôvody vytvorenia stratégie celoživotného vzdelávania a celoživotného poradenstva a základné pojmy. Ciele a stratégie CŽV a CŽP. Analýza súčasného stavu CŽV a CŽP. Trendy v krajinách EÚ v oblasti celoživotného vzdelávania a celoživotného poradenstva. Popis systémov vzdelávania. Stručná SWOT analýza vzdelávacieho systému.