Analýza potrieb vzdelávania - východisko pre manažment výkonnosti - Vodák, Jozef
Charakteristika znalostí a ich riadenie. Zručnosti a štandardy človeka. Výchova a vzdelávanie ako významná zložka činností personálneho manažmentu. Charakteristika a systém podnikového vzdelávania. Identifikácia a analýza potrieb vzdelávania.