Směry zlepšování procesů v podnikovém nákupu - Lukoszová, Xenie
Koncepcia riadenia dodávateľskej siete. Výber vhodnej metódy voľby dodávateľa. Využitie modelov, ktoré sú nástrojom kvantitatívneho vyhodnocovania jednotlivých dodávateľov podľa vopred stanovených kritérií. Samohodnotenie dodávateľa. Informačná podpora nákupu. Optimalizácia nákupu. Outsourcing a iné formy organizácie nákupu.