Vianoce pokračovali v januári - Košťál, Daniel
Výpredaje, ich výhody a riadenie. Typický zákazník. Cena už dávno nieje hlavným nákupným motívom. Obľúbené a vyhľadávané začali byť výpredaje aj v internetových obchodoch.