K úspěchu vedou i malé, ale stabilní výnosy
Charakteristika typického českého investora. Investovanie do podielových fondov. Pre a proti pri investovaní do fondov. Internet ako hlavný zdroj informácií. Najčastejšie formy investovania. Vyznávané hodnoty a deklarované obavy.