Cezhraničné bankovníctvo a európsky bankový dohľad - Tözsér, Tomáš
Rastúci význam cezhraničného bankovníctva v Európe. Európsky bankový sektor a implikácie na finančnú stabilitu. Zdokonaľovanie systému bankového dohľadu. Hlavné opatrenia na využitie potenciálu zdokonaleného rámca európskeho bankového dohľadu. Modely dohľadu nad cezhraničnými finančnými inštitúciami v EÚ.