Koučování spolupracovníků - jak s tím začít - Náhlovský, Pavel
Problematika koučovania spolupracovníkov. Ako objaviť potenciál človeka. Prístup manažéra k využitiu potenciálu svojich spolupracovníkov. Čo bráni využitiu potenciálu človeka. Koučovanie ako dlhodobá podpora osobného rastu.