Deset dovedností dobrého kouče týmu
Cieľom koučovania tímu je pomôcť skupine ľudí, ktorí majú spoločné poslanie plniť spoločné ciele a zároveň mať radosť z úspechu. Prístupy a schopnosti dobrého kouča je možné zhrnúť do desiatich bodov: zodpovednosť, uznanie, výzva, počúvanie, príprava k zmenám, kreatívny jazyk, objaviteľské pýtanie sa, informovanie, zdieľanie pravdy a transformácia.