Mundellov-Flemingov model otvorenej ekonomiky v podmienkach SR - Mirdala, Rajmund
Mundellov-Flemingov model uzatvorenej ekonomiky (IS-LM model) ako model makroekonomickej rovnováhy, ktorá je v podmienkach uzatvorenej ekonomiky ovplyvňovaná vývojom na tovarovom (krivka IS) a peňažnom trhu (krivka LM). Mundellov-Flemingov model otvorenej ekonomiky. Aplikácia Mundellovho-Flemingovho modelu otvorenej ekonomiky v podmienkach SR v rámci doterajšieho makroekonomického vývoja.