Trestnoprávna ochrana meny a peňažného obehu - Klátik, Jaroslav
Trestný zákon pri ochrane meny a peňažného obehu ako prostriedok ultima ratio. Falšovanie, pozmeňovanie a neoprávnená výroba peňazí a cenných papierov. Uvádzanie, falšovaných, pozmenených a neoprávnene vyrobených peňazí a cenných papierov. Ohrozovanie obehu peňazí.