Jak uspět na rozvojových trzích
Podnikanie na rozvojových trhoch. Hlavná výzva pre firmy - dostupnosť produktov a služieb pre nízkopríjmové obyvateľstvo. Ako byť prijateľný na rozvojových trhoch. Prípadové štúdie.