Poistný trh - jeden zo segmentov finančného trhu v SR - Drugdová, Barbora
Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike za rok 2006. Aktuálne otázky poisťovníctva a komerčného poistného trhu v Slovenskej republike.