[Menová politika] - Belás, Jaroslav
Recenzia na monografiu Menová politika - Stratégie, inštitúcie a nástroje. Kniha prezentuje ucelenú teoretickú koncepciu menovej politiky a centrálneho bankovníctva. Vychádza z definovania podstaty a funkcií peňazí, ktoré predstavujú najvýznamnejšiu ekonomickú kategóriu.