Konštrukcia množiny investičných príležitostí z fondov ESPA - Pekár, Juraj, 1972-
Spôsob zostrojenia hranice množiny investičných príležitostí ako aj jeho aplikácia na podielové fondy pôsobiace v Slovenskej republike. V prvej časti je popísaná úloha pre výpočet portfólia s minimálnym rizikom so stanovenou úrovňou výnosu. Zostrojenie hranice množiny investičných príležitostí z podielových fondov ESPA možno nájsť v poslednej časti.