První pohled na automatizaci Microsoft Office 2007 - Hanák, Ján
Charakteristika automatizácie. Štýl práce automatizácie Office 2007 a automatizačné modely. Automatizácia aplikácií Microsoft Office 2007 pomocou aplikácií .NET. Programovacie nástroje pre automatizáciu aplikácií Microsoft Office 2007. Praktická ukážka externe riadenej automatizácie aplikácie Word 2007. Výhody a nevýhody automatizácie aplikácií Office 2007 z pohľadu vývojára.