Kreslenie grafov elementárnych funkcií a ich transformácií s využitím IKT (projekty a štúdie vo svete) - Simonka, Zsolt, 1974-
Práce a štúdie vo svete (z rôznych krajín s pokročilejšou úrovňou implementácie IKT v oblasti školstva) zamerané na metodológiu kreslenia grafov elementárnych funkcií a ich transformácií s využitím IKT a didaktického softvéru. Súčasťou príspevku je aj stručná charakteristika najrozsiahlejších z nich a krátke hodnotenie ich využiteľnosti z hľadiska didaktického vo výučbe grafov elementárnych funkcií.