Koncentrácia v odvetví a jej meranie - Oršulová, Anna
Nerovnomerné rozdelenie trhových podielov jednotlivých firiem v odvetví. Meranie koncentrácie v odvetví a zisťovanie či nerovnomerné rozdelenie trhových podielov nelimituje hospodársku súťaž. Herfindahlov-Hirshmanov index. Index dominancie.