Mediácia - forma mimosúdneho riešenia sporov. - Puchá, Nikoleta
Mediácia - definovanie pojmu. Genéza mediácie, osoba mediátora, proces mediácie, modely mediácie, výsledok mediácie. Mediačná dohoda. Spory vhodné a nevhodné na mediáciu. Finančné výhody a ceny pri riešení sporu mediáciou. Mediácia na Slovensku a očakávaný vývoj.