Mundellov-Flemingov model a európska integrácia - Zemanová, Viera
Teoretický model na použitie pri analýze hospodárstva Slovenska. Model je modifikáciou Mundellovej-Flemingovej schémy, prispôsobenou podmienkam na Slovensku.