Zákon o starobnom dôchodkovom sporení - Hvojník, Igor
Úplné znenie zákona o starobnom dôchodkovom sporení aj s komentárom a praktickými príkladmi. Posledná novelizácia zákona nadobudla účinnosť 1. januára 2008.