Podniková sociálna politika - Jendrálová, Anna
Čo je náplňou podnikovej sociálnej politiky. Stravovanie zamestnacov. Zvyšovanie kvalifikácie. Doplnkové dôchodkové sporenie. Tvorba sociálneho fondu. Použitie sociálneho fondu.