Ako zlepšiť kvalitu geografie o dôležitosti kvalitatívneho výskumu v humánnej geografii - Rochovská, Alena
Kvalitatívny výskum, črty a preferencie v kvalitatívnom a kvantitatívnom výskume, výhody. Paradigmatické prístupy k sociálnemu výskumu. Kvalitatívny výskum v geografii, história, typy kvalitatívneho výskumu. Konštrukcia a interpretácia kvalitatívnych dát. Etika výskumu. Nedostatočné zastúpenie kvalitatívneho výskumu v slovenskej geografii