Zamestnanosť vo verejnej správe - Tichý, Miroslav
Skončenie pracovného pomeru. Nárok na odstupné. Ďalšie riešenia kariéry. Zamestnanie sa iného zamestnávateľa. Základné náležitosti pracovnej zmluvy. Začať podnikať. Zaevidovať sa na úrade práce. Nárok na podporu. Dávka v nezamestnanosti. Vyradenie z evidencie uchádzačov o zamestnanie. Dávky a príspevky v hmotnej núdzi. Jednorázová dávka v hmotnej núdzi. Odísť do dôchodku. Byť dobrovoľne nezamestnaným.