Bazilej II - Zlepšenie spôsobov riadenia rizika a zvýšenie stability bánk - Jánošová, Veronika, 1953-
Bázická metóda - Foundation IRB approach (FIRB), jej charakteristika. Pokročilá metóda - Advanced IRB approach (AIRB). II. pilier - aktivity bankového dohľadu. III. pilier trhová disciplína.