Tomáš Baťa - úspešný vizionár - Jamnický, Peter
Zakladanie a rozvoj priemyselných závodov. Priemyselné investície do územných celkov. Baťova podnikateľská filozofia. Vzdelávanie vlastných zamestnancov. Myšlienka ideálneho priemyselného mesta. Analýza systému riadenia a organizácie Baťových závodov.