Činnosť Centrálneho kontaktného útvaru pre európsky boj proti podvodom v SR - Klátik, Jaroslav
Podvod proti finančným záujmom Európskych spoločenstiev a podobné trestné činy. Podvod v oblasti voľnej súťaže. Pranie peňazí a prechovávanie. Zločinné spolčenie. Korupcia. Sprenevera fondov, zneužitie právomoci, vyzradenie služobného tajomstva.