Dane-ako usporiť a znížiť riziká
Téma daňovej úspory. Rozdiely vo východisku plánovania daňovej úspory v malom a vo veľkom. Jednoduché a podvojné účtovníctvo. Daňová prevencia. Plánovanie daní štátov a podnikateľom. Analýza rizík daňovníka.