Štátna pomoc na úhradu straty poľnohospodárom
Schéma pre štátnu pomoc je vypracovaná v súlade s platnými pravidlami upravujúcimi poskytovanie štátnej pomoci pre malý a stredný podnik pôsobiaci v prvotnej výrobe poľnohospodárskych výrobkov. Podmienky sú upravené v nariadení Komisie (ES) č. 1857/2006. Kto je oprávnený príjemca pomoci. Výpočet výpadku produkcie. Výpočet zníženia príjmu. Výpočet straty.