Zákon o príprave na zavedenie eura v SR - Bartl, Jaroslav
Zákon č. 659/2007 Z.z. o zavedení meny euro v Slovenskej republike. Vybrané časti zákona s výkladom - základné ustanovenia, druhá časť, štvrtá časť, siedma časť. Pozície štátnej a verejnej správy.