Nácvik komunikačných kompetencií v predmete Rétorika pre učiteľov - Kompoltová, Soňa
Vymedzenie kompetencií. Profesijný štandard. Dôležitosť zmeny v príprave učiteľov. Komunikačné kompetencie budúcich učiteľov. Ciele učebného predmetu Rétorika pre učiteľov.