Informačné systémy a ich význam pre manažment podniku v podmienkach poznatkovej ekonomiky - Bažó, Ladislav, 1980-
Hlavné tendencie v ekonomike a ich vplyv na manažment. Hlavné sily pôsobiace v novom ekonomickom prostredí. Využívanie informácií a informačných systémov v riadení. Základy podnikového informačného manažmentu. Manažérsky informačný systém.