Problems of cost controlling in the commercial bank - Klimiková, Mária
Ziskovosť sa stáva stále významnejším faktorom bankových obchodov súčasnosti. Môže byť ovplyvnená na dvoch frontoch. V oblasti manažmentu ziskovosti, alebo manažmentu nákladov. Je to práve kontrola nákladov, ktorá otvára široký priestor pre banky. Banková kontrola a kontrola nákladov. Cieľovo orientovaný typ manažmentu - manažment rizikovosti a rastu. Rizikový manažment.