Biznis plán - Serina, Pavol
Riešenie problému podnikateľského plánu - praktické poznatky. Plánovanie marketingu, výroby, investícií, výskumu a vývoja, ľudských zdrojov. Finančný plán. Poznatky a problémy pri tvorbe plánu nákladov, výnosov a zisku.