Ochranná známka - hodnota, ktorú je potrebné chrániť - Križan, Martin
Charakteristika ochrannej známky. Vnímaná kvalita. Asociácie viažuce sa k značke a teda k ochrannej známke. Registrované ochranné známky. Spôsoby, ako získať ochranu ochrannej známky v zahraničí. Odmietnutie ochrany. Platnosť medzinárodného zápisu. Ktorá cesta ochrany je najvhodnejšia.