Estimation in inter-laboratory comparisons models - Horníková, Adriana
Využívanie inter-laboratórneho porovnania v metrológii s cieľom porovnávania národných štandardov a jednotiek na medzinárodnej úrovni. Model. Odhad v inter-laboratórnom porovnávacom modeli. Príklad.