Finančné riadenie malých a stredných podnikov - Jakubec, Vladimír
Teoretické východiská finančného riadenia MSP. Skutočnosti, ktoré je potrebné vziať do úvahy pri výbere vhodného spôsobu financovania. Súčasné formy financovania MSP. Venture kapitál a private equity. Mezanínový kapitál. Business angels kapitál. Efekty integrácie pre MSP vo finančnej oblasti.