Further dissemination of the EDUTRAC project results - Palenčár, Rudolf
Kurzy realizované v rámci medzinárodného projektu TEMPUS. Návrh kurzov (6) pripravených Slovenskou technickou univerzitou, Slovenským metrologickým ústavom... Stručná charakteristika kurzov.