Vzdelávacie aktivity podniku - Mončeková, Katarína
Oblasť kvalifikačnej prípravy zamestnancov podniku. Oblasť rozvoja zamestnancov. Rozvoj znalostí, zručností a postojov zamestnancov. Kariérny rozvoj. Johariho okienko. Kariérové mapy.