Kreditné rozhodovanie podniku - Melicheríková, Zuzana
Kritériá pri rozhodovaní o poskytnutí obchodného úveru. Stanovenie úverových limitov pre odberateľov. Pravdepodobnosť zaplatenia poskytnutého úveru vyjadrený vzorcom. Priemerný obchod so zákazníkom. Náklady pri úverovom rozhodovaní.