Evaluácia obsahu vzdelávania z hľadiska možností jeho využitia na formovanie environmentálneho povedomia žiakov - Kompoltová, Soňa
Využitie metódy obsahovej analýzy textových dokumentov pri skúmaní obsahu vzdelávania z hľadiska možností jeho využitia na formovanie environmentálneho povedomia žiakov.