Ukazovatele - informácie v koncentrovanej podobe - Balogová, Jarmila
Ukazovatele a systém ukazovateľov. Výpovedná hodnota ukazovateľov. Systém ukazovateľov ako stavebný kameň kontrolingu. Key performance indicators. Ukazovatele ako nástroj manažérskej podpory - kontrolingu. Multifunkčné systémy ukazovateľov.