Komunikácia ako súčasť manažmentu a jej vnímanie zo strany študentov na PHF EU v Košiciach - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Najčastejšie používané definície manažmentu. Základná charakteristika, ale i proces komunikácie, sa vyjadrujú pomocou komunikačných modelov. Jeden z najpoužívanejších modelov je Laswelov komunikačný model. Funkcie komunikácie. Zásady efektívnej komunikácie. Vnímanie komunikácie zo strany študentov na EU PHF v Košiciach - dotazníkový prieskum.