Riadenie a hodnotenie pracovného výkonu - Vaďurová, Zuzana
Definície a charakteristiky pojmov - hodnotenie pracovného výkonu a riadenie pracovného výkonu. Porovnanie riadenia a hodnotenia pracovného výkonu. Úloha manažéra v riadení pracovného výkonu.